Friday, November 21, 2008

Για περάστε…

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε ο Wild Release φωτογραφικός διαγωνισμός! Οι συμμετέχοντες, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου! Συμμετείχαν με φωτογραφίες, οι παρακάτω:
  1. annadvarna
  2. aris1
  3. deadendmind
  4. efou
  5. evablue
  6. joealig
  7. karry
  8. maria-gr
  9. MasterAngel
  10. mtzam
  11. okyrhoe
  12. Panigirtzou
  13. quino-salonika
  14. roumpagiat61
  15. sofiathereader
  16. Stoxasths
  17. StrangeEmily
  18. tasa
  19. zlatkoGR
και εγώ…

Η ψηφοφορία, για τις καλύτερες 12 φωτογραφίες, έχει ήδη αρχίσει και διεξάγεται σε διάφορα threads, στο Bookcrossing αλλά και στο ειδικό group στο flickr, με απλό comment, στις φωτογραφίες, που σας αρέσουν! Έχετε δικαίωμα 12 ψήφων και παρακαλώ να τις σημειώνετε κάπως έτσι:

Vote: 1 of 12

Πάρτε μια μυρουδιά εδώ:



… και μετά, απευθείας κλικ στο group, για να ψηφίσετε! Αν δεν έχετε λογαριασμό στο flickr και δεν είστε και bookcrossers (μα πως μου έχετε ξεφύγει… ακόμα…) δώστε τις ψήφους σας, εδώ στα comments! Απλά copy-paste τα links των φωτογραφιών, που σας άρεσαν!

Μα που αλλού να το γράψω η γυναίκα, για να έχουμε ένα συλλογικό ημερολόγιο;

Sunday, November 2, 2008

Πάλι ξεχάστηκα αλλά...

... αρχικά να ζητήσω συγνώμη, που διέκοψα τον οδηγό «Φεύγω» αλλά όσοι με ξέρουν από κοντά, ξέρουν ότι δύσκολα συμμαζεύομαι στο σπίτι, για να ξεκουραστώ και να γράψω…

Και πέρασαν, μέρες πολύ γεμάτες και έρχονται μέρες, που παρακαλάω, να κρατήσουν, παραπάνω από 24 ώρες.

Πήγαμε μια ωραία εκδρομούλα στην Καβάλα και όπως πάντα, το κάψαμε, λίγο παραπάνω! Εγώ, που προσπαθώ, να απέχω από τα πολλά ξίδια, το έκαψα φωτογραφικώς… Έχω όρεξη πάλι, τι να κάνω;

Αλλά, ήταν ένα πολύ ωραίο ΠΣΚ! Αγκαλιές σε όλους και όλες!

Έχω τέτοια όρεξη, που το ΣΚ, που μας πέρασε, διοργάνωσα έναν μαραθώνιο φωτογράφισης. 10 συνεχόμενες ώρες το Σάββατο και 12 την Κυριακή, στο στούντιο του Δάσκαλου Παύλου, εγώ και 24 γυναίκες. Υπήρξαν πολλές στιγμές, που ήμασταν σαν το κλουβί με τις τρελές, αλλά και στιγμές ανεπανάληπτες! Σας ευχαριστώ μια προς μια, για την υπομονή, τον ενθουσιασμό, τη βοήθεια και τις 3500 λήψεις! Χρειάστηκαν 3 ώρες, για να τις δούμε, απλά! Οπότε τα τελικά θα αργήσουν λιγάκι! Υπομονή! Πριν καν καταφέρω να ολοκληρώσω την επεξεργασία, από αυτές, οργανώνω τα τελικά και έχω γεμίσει, ένα μπλοκάκι ιδέες, για την αρσενική εκδοχή του project! Αγοράκια για εσάς, έχω αποφασίσει location φωτογράφιση!

Επειδή, όταν ενθουσιάζομαι, λειτουργώ λιγάκι σαν τυφώνας, έχω οργανώσει και έναν διαγωνισμό φωτογραφίας για τους bookcrossers φίλους, που σε μερικές μέρες λήγει και θα ήθελα να συμμετέχετε όλοι ενεργά! Οι συμμετοχές και οι όροι βρίσκονται εδώ και σας καλώ όλους και όλες να μας τιμήσετε με την ψήφο σας, από 15/11/2008 έως 1/12/2008! 1 έως 12 ψήφοι για να κάνουμε ένα wild release ημερολόγιο! Αααα έχουμε και ένα επετειακό Weather release challenge!

Οργανωθήκαμε και για το φεστιβάλ και έχω ήδη κάνει ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης! Περιμένω με αγωνία το πρόγραμμα, για να μαζευτούμε, να κάνουμε το δικό μας πρόγραμμα!

Έχω, ακόμα και τα τέσσερα φωτογραφικά, project, που μας έδωσε ο Δάσκαλος Δημήτρης και ένα μικρό ταξιδάκι στα Βόρεια, στο Tallinn… Για αυτά, θα γράψω κάτι μέσα στην εβδομάδα… Βέβαια είναι και το Πανόραμα Design, αλλά… μήπως να άρχιζα πάλι και τη γιόγκα;

Υ.Γ.: Ο Οδηγός Φεύγω, θα συνεχίσει άμα γυρίσω ;)